Αρχική σελίδα

Γίνε Μέλος

Επιχειρήσεις

Chat

forum

Σελίδες χρηστών

links

Επικοινωνία

Ελληνικά |   Τρίτη 7/12/2021

Πρώτη σελίδα

Εναλλακτικές Προσεγγίσεις

::

Αϊκίντο

::

Aκουστικο-ψυχο-φωνολογία

::

Ανθοθεραπεία

::

Ανθρωποσοφική ιατρική

::

Αντι-γυμναστική

::

Αουρα σόμα

::

Αρωματοθεραπεία

::

Ατμοϋγροποίηση

::

Αυτοθεραπεία

::

Βελονισμός

::

Βεντούζες

::

Βιοθεραπεία

::

Βιομαγνητική θεραπεία

::

Βιοχορευτική

::

Γεμμοθεραπεία

::

Γιόγκα

::

Γκέρσον θεραπεία

::

Εμοζον

::

Εσωτερική θεραπευτική

::

Ηλετροβελονισμός

::

Ηλιοπαθητική

::

Θεραπευτικός οραματισμός

::

Ιριδολογία

::

Κβαντική ιατρική

::

Κινέζικη βοτανοθεραπεία

::

Κινέζικη παραδοσιακή θεραπευτική

::

Κινέζικο μασάζ

::

Λιθοθεραπεία

::

Μόξα

::

Μπόουεν τεχνική

::

Νηστειοθεραπεία

::

Οικολογική θεραπευτική

::

Ολιγοστοιχεία

::

Ολιστική γυμναστική

::

Ολιστική ιατρική

::

Ομοιοβελονισμός

::

Ομοιοπαθητική

::

Ομοιοπαθητική κτηνιατρική

::

Ομοιοπαθητική οδοντιατρική

::

Ορθομοριακή ιατρική

::

Οστεοπαθητική

::

Πιλάτις μέθοδος

::

Ποδολογία

::

Ρέικι

::

Ρεφλεξολογία

::

Σιάτσου

::

Σοτάι

::

Σούσλερ άλατα

::

Στρέτσινγκ (διατάσεις)

::

Συμπληρώματα διατροφής

::

Ταϋλανδέζικο μασάζ

::

Τζορέι

::

Τσι κουνγκ / τάι τσι τσουάν

::

Υδροθεραπεία του παχέος εντέρου

::

Φασιαθεραπεία

::

Φελντενκράις μέθοδος

::

Φυτοθεραπεία

::

Χειροπρακτική

::

Χορτοφαγία

Διάγνωση

 
 
Εναλλακτικές Προσεγγίσεις

Κβαντική ιατρική

01/01/2003
γράφουν οι:
Ντίνος Ξυδάς (καρδιολόγος, παθολόγος)
Γιάννης Λιάπης (νευρολόγος, ψυχίατρος, βελονιστής)
Ιωάννης Ζαμπάκος (ιατρός)

Τα τελευταία χρόνια γινόμαστε κοινωνοί πολλών πρωτοποριακών ανακαλύψεων στον τομέα της εναλλακτικής ιατρικής. Σ’ αυτές τις ανακαλύψεις συμπεριλαμβάνεται ένα ιατρικό διαγνωστικό (AMSAT) και θεραπευτικό (ΜΤ) σύστημα ρωσικής προέλευσης που ανακαλύφθηκε και τελειοποιήθηκε τη δεκαετία του ‘90 και κατέχει ηγετική θέση στην τεχνολογία της κβαντικής ιατρικής. Έχει ασύγκριτα διαγνωστικά και θεραπευτικά χαρακτηριστικά, μερικά από τα οποία δεν έχουν ισοδύναμά τους στον κόσμο και βασίζεται στις αρχές του βελονισμού.

Τα πλεονεκτήματα και των δύο μηχανημάτων είναι ο μικρός χρόνος που απαιτείται (1 - 2 λεπτά), για να γίνει η διάγνωση και στη συνέχεια η γρήγορη, αποτελεσματική και χωρίς παρενέργειες θεραπεία.

AMSAT Διαγνωστικό σύστημα

Oι νέοι τρόποι θεραπείας απαιτούν και νέες τεχνολογίες διαγνωστικής.

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας δεν εξαρτάται μόνο από την ακριβή διάγνωση, αλλά και από τη δυνατότητα να ελέγχουμε τη θεραπευτική πορεία.

Το σύστημα ιατρικής διαγνωστικής AMSAT χρησιμοποιεί ένα πολύπλοκο πρόγραμμα ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το πρόγραμμα προορίζεται για express διαγνωστική της λειτουργικής κατάστασης του ανθρώπινου οργανισμού.

Σε 30 δευτερόλεπτα με το διαγνωστικό σύστημα AMSAT μπορούμε να δούμε τα εξής:

Α. Ποιοτική αξιολόγηση της λειτουργικής κατάστασης του οργανισμού με μορφή έγχρωμης εικόνας.
Β. Να εντοπίσουμε την πρωτοπαθή εστία της λειτουργικής διαταραχής.
Γ. Να εκτιμήσουμε το χαρακτήρα της πάθησης, χρησιμοποιώντας ειδικά συστήματα συνδεδεμένα στον ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Δ. Να παρατηρήσουμε τη βελτίωση ή όχι του οργανισμού κατά τη διάρκεια της θεραπείας και να αξιοποιήσουμε τις θεραπευτικές ενδογενείς δυνάμεις του οργανισμού. Συμπερασματικά, το AMSAT επιτρέπει τη δημιουργία άριστου και αποτελεσματικού τεχνολογικού κύκλου διάγνωσης - θεραπείας - διάγνωσης, ο οποίος αυξάνει σημαντικά το τελικό θεραπευτικό αποτέλεσμα.

ΜΤ θεραπευτικό σύστημα

Το θεραπευτικό σύστημα της Kovert εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες αρχές της κβαντοφυσικής στις παραμονές του 21ου αιώνα. Oι σχετικά πρόσφατες ανακαλύψεις που διαμορφώνουν τη βάση για την επαναστατική θεραπεία συνδέονται με τις αρχές του βελονισμού, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Oι ανακαλύψεις αυτές βασίζονται στην κατανόηση του ανθρώπινου οργανισμού ως αυτο-οργανωμένου σώματος μεγάλης πολυπλοκότητας και εσωτερικών διασυνδέσεων. Το ειδικό θεραπευτικό μηχάνημα εκπέμπει ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (EMR) σε ειδικά σημεία του σώματος, που επιλέγονται μετά από μια διαδικασία που διαρκεί λίγα λεπτά. O οργανισμός έχει την ικανότητα να διακρίνει τη συχνότητα του EMR, να αντιδρά σχεδόν ακαριαία και να επιλέγει την ιδιοσυχνότητα εκείνη, που θα επιφέρει την αυτορύθμιση και θεραπεία ολόκληρου του σώματος.

Κύρια πλεονεκτήματα της μικροχιλιοστομετρικής θεραπείας

Η ΜΤ θεραπεία είναι μεν όμοια με το βελονισμό, αλλά πιο βελτιωμένη στο ότι είναι πιο αποτελεσματική, πιο ασφαλής και περισσότερο ανεκτή.

O EMR (ηλεκτρο-μαγνητικός συντονισμός) έχει τη χαμηλότερη ένταση από οποιοδήποτε ρεύμα που επηρεάζει τον οργανισμό και επιδρά στον οργανισμό δια μέσου των ενεργειακών καναλιών πληροφοριών.

Η μη επεμβατική μέθοδος αποκλείει την πιθανότητα μολύνσεως του οργανισμού.

Η ΜΤ θεραπεία είναι αποτελεσματική σε εκατοντάδες παθήσεις και δεν έχει ισοδύναμη στην ιατρική.

Αποτελεσματικότητα στη θεραπεία

Η χιλιοστομετρική θεραπεία έχει αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματική σε χιλιάδες ασθενών σ’ όλο τον κόσμο, ειδικά στη θεραπεία των ακόλουθων παθήσεων: κεντρικές και περιφερειακές διαταραχές του νευρικού συστήματος, γαστρεντερικό, αρθρίτιδα, ουρολογικές και γυναικολογικές παθήσεις, δερματικές παθήσεις (έκζεμα και άλλες), επιπλοκές από ινσουλινο-εξαρτώμενο και μη διαβήτη, ως προφυλακτική εναντίον επιπλοκών ογκολογικών παθήσεων, αλκοολισμός και φαρμακευτική εξάρτηση, κατάθλιψη, πρώιμα στάδια αδιαθεσίας από ακτινοβολία, επώδυνα σύνδρομα διαφόρων παθήσεων.

Η αξία της ΜΤ ως μιας θεραπείας ικανής να εξασκεί μια διορθωτική επιρροή στο επίπεδο των βασικών διαδικασιών του κεντρικού νευρικού συστήματος, είναι καθαρή. Η ικανότητα να επιλέξει τη σωστή συχνότητα επιτρέπει στο θεραπευτή να εφαρμόζει θεραπεία σύμφωνα με την ευρέως αποδεκτή ιατρική προϋπόθεση: “Να θεραπεύσεις τον ασθενή, όχι τη νόσο”(1). Στην περίπτωση αλκοολισμού ή φαρμακευτικής εξάρτησης η ΜΤ είναι ικανή να επηρεάσει τα αισθήματα και τη φαντασία μειώνοντας τα συμπτώματα του συνδρόμου στέρησης. Τα αναλγητικά αποτελέσματα της ΜΤ μπορούν να εξηγηθούν από την 10πλάσια - 20πλάσια συγκέντρωση οπιοειδών ορμονών στο κυκλοφορικό σύστημα.

Η αποτελεσματικότητα της ΜΤ είναι ειδικώς έκδηλη στις θεραπείες των πεπτικών ελκών. Το ποσοστό επιτυχίας της ΜΤ είναι πάνω από 96% και η διάρκεια της θεραπείας μειώνεται κατά 3 - 4 φορές ενώ και η συχνότητα υποτροπών γίνεται 4 - 5 φορές σπανιότερη. Η ΜΤ επίσης δίνει ένα 70% - 96% επιτυχία στη θεραπεία της νεογνικής εγκεφαλικής παράλυσης. Όμοια αποτελέσματα έχουν καταγραφεί στη θεραπεία άλλων παθήσεων.

Πού βρίσκεται ήδη εν χρήσει το Kovert:

Η συσκευή έχει εξετασθεί από πολλές κλινικές και χρησιμοποιείται από μεγάλο αριθμό πολιτών σε δημόσιες υπηρεσίες, όπως το επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Παραδοσιακής Ιατρικής του Υπουργείου Υγείας της Ρωσίας, το επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Παιδιατρικής της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών (Τμήμα αποκατάστασης παιδιών με νεογνική εγκεφαλική παράλυση), τον Ιατρικό Υγειονομικό Oμοσπονδιακό Σταθμό Ιατρικών Προβλημάτων υπό την αιγίδα του Ρωσικού Υπουργείου Παιδείας, το καρδιολογικό κέντρο της Μόσχας, το επιστημονικό Ερευνητικό Ινστιτούτο Προληπτικής Ιατρικής, το Κεντρικό Στρατιωτικό Επιστημονικό Ερευνητικό Νοσοκομείο Αεροδιαστήματος. Επίσης, η συσκευή είναι εγκατεστημένη σε εκατοντάδες περιοχές της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στην Ελβετία, στη Φιλλανδία, στη Σλοβακία κ.λπ..

Χάρη στο ευρύ φάσμα παθήσεων που μπορούν να θεραπευθούν με το ιατρικό σύστημα Kovert (διάγνωση με το AMSAT και θεραπεία με το ΑΜΤ-04), το όλο σύστημα συνιστά ένα σημαντικό όπλο στα χέρια των ιατρών. Η ιατρική θεραπεία συνίσταται από 5 - 15 συνεδρίες των 30 λεπτών η κάθε μία, που γίνονται κάθε μέρα και ολοκληρώνεται σε 5 - 15 μέρες ανάλογα με την κατάσταση του ασθενή και το χαρακτήρα της νόσου.

Oι δυνατότητες της ΜΤ ανοίγουν μια νέα προοπτική για την ιατρική του 21ου αιώνα και παρέχει στο ιατρικό επάγγελμα μια φαρέτρα θεραπευτικών μέσων, που είναι ίσα με τα φαρμακευτικά σκευάσματα και είναι αποτελεσματικά για ένα αριθμό ανίατων παθήσεων.

Επιστροφή
Aλλοι τίτλοι
 
www.medicum.gr 2004 © - Áóêëçðéïý 179, ÁèÞíá 11471 · Ôçë.: 210 6470684-5 · Fax: 210 6451205 · info@medicum.gr
Created and hosted by Duke Media Powered by dmMaestro CMS