Αρχική σελίδα

Γίνε Μέλος

Επιχειρήσεις

Chat

forum

Σελίδες χρηστών

links

Επικοινωνία

Ελληνικά |   Κυριακή 8/12/2024
 
Ελλάδα

Εμβόλια κατά της Η1Ν1

10/03/2010
Εμβόλια κατά της Η1Ν1
ή
ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΑ
φάρμακα;


«Πληροφοριακά για τους γονείς, που δέχονται τόσο αβασάνιστα να εμβολιάζουν τα παιδιά τους ή τον εαυτό τους, κάθε φορά πριν το πραγματοποιήσουν θα πρέπει να προσεύχονται...».

Παρά το γεγονός ότι είμαι και εγώ ένας γιατρός, πρέπει να πω ότι οι γιατροί συχνά είναι το μέσον για να εκτελέσουν οι φαρμακοβιομηχανίες τα πονηρά σχέδια τους και για αυτό ευθύνεται η πολιτεία. Είμαι όμως και ομοιοπαθητικός.
Η Ομοιοπαθητική λέει ότι ένα συγκεκριμένο μικρόβιο ή ιός απορροφά συγκεκριμένη ενέργεια από το σώμα ενός ανθρώπου (πάντα την ίδια) και το ομοιοπαθητικό φάρμακο παρέχει αυτήν την συγκεκριμένη ενέργεια στον άνθρωπο. Αρκεί λοιπόν να εντοπιστεί ποια ενέργεια απορροφά ένα μικρόβιο ή ένας ιός και το θεραπευτικό πρόβλημα έχει λυθεί!

Άρα σε μια επιδημία το ομοιοπαθητικό φάρμακο που ανταποκρίνεται στο μικρόβιο ή στον ιό θα είναι ένα και μόνο ένα. Για παράδειγμα στην γρίπη του 1918 ήταν το Gelsemium.
Στο ιατρείο μου (στο Ηράκλειο Κρήτης) είχα το «ευτυχές» γεγονός να δω μια ασθενή που έπασχε από διαγνωσμένη γρίπη Η1Ν1 με καθαρά συμπτώματα (καθαρά συμπτώματα είναι αυτά που οδηγούν στη διάγνωση ομοιοπαθητικού φαρμάκου). Έτσι εντόπισα το ομοιοπαθητικό φάρμακο της γρίπης Η1Ν1. Είναι το Phosphorus. Το έδωσα σε δυναμοποίηση CH200 και έγινε καλά.
Δυο ημέρες αργότερα ήρθε και ένας άλλος ασθενής 22 ετών με υποψία Η1Ν1 (τον έστειλα στο νοσοκομείο, όπου αρνήθηκαν να τον ταυτοποιήσουν), ο οποίος ήταν πολύ σοβαρά άρρωστος. Ακροαστικά στους πνεύμονες, τάση εμετού, ανορεξία, υψηλό πυρετό, ξηρούς βλεννογόνους. Χρειάστηκε να του δώσω πρώτα Arsenicum Album, μετά Bryonia για να καταλήξω μετά στο Phosphorus (όσο περισσότερος χρόνος έχει περάσει από την αρχή της νόσου τόσο περισσότερα ομοιοπαθητικά φάρμακα θα χρειαστούν). Είναι αυτά που οι γιατροί αποκαλούν επιπλοκές. Άρα, ενώ το ομοιοπαθητικό φάρμακο παρέμεινε το ίδιο χρειάστηκαν άλλα 2 ομοιοπαθητικά φάρμακα πριν (για τις επιπλοκές).

Συνοψίζουμε: ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, το Phosphorus για τον ιό της γρίπης Η1Ν1 και 2 ομοιοπαθητικά φάρμακα Bryonia και/ή Arsenicum album για τις επιπλοκές και καλύπτεται πλήρως η γρίπη Η1Ν1!
Δηλαδή γίνεται μία ακίνδυνη και ολιγοήμερη νόσος. Όμως τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν παίρνονται προληπτικά. Ας κάνουμε μια αναφορά στην ιστορία μερικών προηγούμενων επιδημιών:
Το 1813 στην επιδημία τύφου στην Λειψία της Σαξονίας ο ομοιοπαθητικός γιατρός Χάνεμαν δέχτηκε 180 περιστατικά στο ιατρείο του από τα οποία πέθαναν μόνο 2. Στις συμβατικές θεραπείες της εποχής η θνησιμότητα ήταν πάνω από 30%.
Στην χολέρα του 1831 η θνησιμότητα με τις συμβατικές θεραπείες της εποχής ήταν από 40-80%, 40% στην Ρωσία, έως και 80% στην Αγγλία.
Για την ίδια επιδημία ο Dr Quin, ομοιοπαθητικός από το Λονδίνο, αναφέρει ότι στα 10 ομοιοπαθητικά νοσοκομεία που υπήρχαν, η θνησιμότητα χολέρας από το 1831-1832 ήταν έως 9%, ενώ ο ομοιοπαθητικός γιατρός του βασιλιά της Βαυαρίας αναφέρει ότι στην Βαυαρία η θνησιμότητα χολέρας με Ομοιοπαθητική θεραπεία ήταν έως 8%, ενώ στην Ρωσία, κατά τον ναύαρχο Mopdoinow της αυτοκρατορικής Ρωσίας, ήταν έως 10%.
Για την ίδια επιδημία η εφημερίδα της συμβατικής ιατρικής του Δουβλίνου αναφέρει 66% θνησιμότητα με τις συμβατικές θεραπείες και 33% θνησιμότητα με την Ομοιοπαθητική θεραπεία.
Στην επιδημία χολέρας του 1854 με την συμβατική θεραπεία πέθαναν το 59,2%, ενώ με την Ομοιοπαθητική 9%.
Στην επιδημία του κίτρινου πυρετού το 1878 στη Νέα Ορλεάνη η θνησιμότητα ήταν 50% με την συμβατική θεραπεία και 5,6% με την Ομοιοπαθητική (σε δείγμα 1945 περιπτώσεων).
Στην επιδημία διφθερίτιδας από 1862-1864 στα μητρώα 3 ετών στην Broome Country, NY η θνησιμότητα ήταν 83,6% με την συμβατική ιατρική και 16,4% με την Ομοιοπαθητική θεραπεία (Μπράντφορντ).
Στην γρίπη του 1918 στο Οχάϊο της Αμερικής η θνησιμότητα με συμβατική ιατρική σε 24.000 ασθενείς ήταν 28,2%, ενώ σε 26.000 ασθενείς που θεραπεύτηκαν με την Ομοιοπαθητική η θνησιμότητα ήταν 1,05%, ενώ τα ποσοστά θνησιμότητας σε αυτούς που είχαν εμβολιαστεί ήταν πάνω από 90%.
Σήμερα για την επιδημία Η1Ν1, ο ιατρός Ερνέστο Μπούργκιο είπε: «Αν υπάρχει μία χρονιά που το κοινό αντιγριπικό εμβόλιο δεν συνιστάται, είναι ιδιαίτερα εκείνη κατά την οποία υπάρχει φόβος πανδημίας. Αν είναι αλήθεια, ότι ένας εκ των κινδύνων είναι ο ιός Η5Ν1, αυτός θα μπορούσε να επανασυνδυαστεί με την εμβολιαστική ρίζα αποκτώντας τα αντιγόνα, με κίνδυνο να ξεσπάσει στο εμβολιασμένο άτομο ένας πραγματικός κυκλώνας στα κύτταρά του. Ένας κανόνας που υπάρχει σε περίπτωση πανδημίας είναι, ότι ο προληπτικός εμβολιασμός αποτελεί μία στρατηγική πολύ επικίνδυνη».

Δηλαδή αν κατά την προδρομική περίοδο μίας ασθένειας γίνει εμβολιασμός (χρονικό διάστημα που μπορεί να κρατήσει από 4 ημέρες και 3 μήνες, χωρίς να εμφανίζονται καθόλου συμπτώματα), τότε, όπως λέει και ο Μπούργκιο, τα αποτελέσματα είναι βαριές και ανεπανόρθωτες βλάβες ή θάνατος.

Πληροφοριακά για τους γονείς, που δέχονται τόσο αβασάνιστα να εμβολιάζουν τα παιδιά τους ή τον εαυτό τους, κάθε φορά πριν το πραγματοποιήσουν θα πρέπει να προσεύχονται... Αυτό διότι ο εμβολιασμός ενδέχεται να συμπέσει μέσα στην προδρομική περίοδο της ασθένειας.

Νίκος Μαράκης
Ιατρός ομοιοπαθητικός


Επιστροφή
Aλλοι τίτλοι
 
www.medicum.gr 2004 © - Ασκληπιού 179, Αθήνα 11471 · Τηλ.: 210 6470684-5 · Fax: 210 6451205 · info@medicum.gr
Created and hosted by Duke Media Powered by dmMaestro CMS